Blogpost

Stop nooit met spelen

Als nuchtere boere chick moest ik niks van spiritualiteit hebben. Maar na deze ervaring, opende mijn bewustzijn.

Mijn reis begon eind 2014 toen ik gehypnotiseerd werd in een show op een festival. Ik kreeg voor het eerst de ervaring van een tijdreis.

In de derde dimensie is tijd linear, maar in andere dimensies niet. Daar waar de frequenties geen vaste vorm in de materie hebben bestaan verleden heden en toekomst tegelijk.

Met mijn veren in mijn haar en mijn nieuwe blauwe outfit, werd ik gehypnotiseerd en naar een jeugd herinnering gestuurd. Ik kwam in een soort wormhole terecht die ik later terug zag in tijdreis films. Ik belande in een jeugdherinnering. Op een mooie zomerdag in de tuin. Ik zag mijn 4 jarige zelf aan het spelen met mijn denkbeeldige vriendinnetje die ik vroeger had. Ik kon het me nog goed herinneren.

Alleen stond ik nu op de plek van het denkbeeldige vriendinnetje die ik vroeger had. Mijn 4 jarige ik, bleek nu tegen mij te praten. De blauwe outfit en de veren in mijn haar, waren ook het beeld wat ik had van mijn denkbeeldige vriendinnetje vroeger.

Ik besefte dat ik, als 27 jarige Mapije, contact had met de 4 jarige Marije, die op het punt stond, haar naam te veranderen in Mapije via een schrijf fout.

Ik gaf mijn kleine ikje het advies: Stop nooit met spelen!

Na deze ervaring, is mijn hele leven veranderd. Want wat ik toen niet wist, is dat ik rond deze leeftijd een diepe traumatische ervaring heb beleefd. Verstopt in mijn onderbewustzijn. In mijn kernprogrammering een grote wond, die een groot deel van mijn leven heeft beïnvloed. Maar door deze tijdreis ervaring, heb ik in dezelfde kernprogrammering, een extra code geplaatst.

'Stop nooit met spelen.'

Dit programma zorgde voor een totale verandering van mijn pad. Dat wat een en al duisternis en verdoemenis had kunnen zijn, transformeerde in liefdevolle bedding en wijze lessen. Omdat de frequentie die deze code met zich mee draagt, mogelijkheden opende om te helen.

Na deze hypnose ervaring, ben ik vroegtijdig weg gegaan van het festival om een digitaal schilderij te maken en de ervaring vast te leggen. Dit was de start van een reeks spirituele schilderijen die als een soort dagboek dienen van mijn reis.

Mocht dit verhaal en het schilderij jou raken. Dan kun je hier prints kopen van het schilderij:


16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven